kuijltjes.reismee.nl

korte update

Hier nog een korte update voordat we morgen vroeg naar de volgende plaats vertrekken en ik weet niet of we daar ook een vrije internet verbinding hebben. Het is gister en vandaag schitterend weer, strak blauw en lekker warm zo rond de 30 graden.
We hebben vanmorgen en gistermorgen hier eerst de winkels onveilig gemaakt en daarna in de zon gelegen, misschien allemaal net wat te lang, beetje rood zelfs Shirley is goed verkleurd.

Op de terugweg hebben we hier bij het tentje waar vorig jaar Pierre rollend naar buiten is gegaan van de sinasappellikeur heerlijk een paar biertjes en wat wijntjes weg zitten drinken.

Het leuke hier is dat je er van alles bij krijgt, schaaltje mosselen, schaaltje gefrituurde mini pepertjes met een garnaal erbij. Het is allemaal even lekker zo in de zon aan het strand dus we besluiten om hier maar de middag maaltijd te nuttigen zodat de chefkoks vanavond niet hoeven te koken en we vanavond een boterham eten. We bestellen een heerlijke portie garnalen, gefrituurde inktvis (nee niet van de melige ringen zoals in Nederland, maar lekker vers) en een aardappel tortilla.

Na dit genuttigd te hebben rekenen we af en de schade is slechts 42 euro dat is nog wat anders als in Nederland. Pierre en ik besluiten voor de eerste keer deze trip te gaan vissen en vangen allebei nog een zeebaars en gezien ze onder de 30 cm zijn laten ze maar weer zwemmen. Shirley en skonma blijven wat bij de camper in de zon liggen en houden zich nog wat bezig met de was en de Politie.

Deze kwam even uitleggen dat we aan de overkant bij het restaurant een ticket moesten halen van 6 euro per nacht anders een bon van 100 euro dus de keus was zo gemaakt.

Nou tot de volgende keer maar weer weet nog niet waar we staan maar bijna wel zeker dat de zon dan ook schijnt en de temperatuur boven de 28 graden is.

Groetjes van Shirley, Henry, ??, Engelien en Pierre.