kuijltjes.reismee.nl

Nooit meer 5 weken! weer thuis

Maar liever 6 of langer als we de kans hebben. Helaas ook 5 weken lijken ontzettend kort achteraf gezien, je leeft er zo naar toe en dan is het toch nog zo snel voorbij.

We zijn na lissabon nog een paar dagen naar costa nova terug geweest, daar aangekomen blijkt er een groots dorpfeest te zijn van enkele dagen en kunnen we niet op de gebruikelijke camperplaats terecht. We zijn net buiten het dorp gaan staan en het is maar goed dat we er al op vrijdag zijn want het hele dorp stroomt vol met mensen en campers. Er zijn feesten, een grote zigeunermarkt en een processie op zondag die heel druk bezocht is. Op zondag avond wordt er afgesloten met een groots vuurwerk.

Hierna zijn we gaan slapen en maandag met de terugreis van 2100 km begonnen.

De eerste dag zijn we in een ruk doorgereden tot in frankrijk omdat Jan van Nina daar stond en Engelien en Pierre er een avondje mee wilde doorbrengen gezien Jan nu voor het eerst op pad is na het overlijden van Nina 7 weken geleden. We hebben weer gezellig geborreld zoals gewoonlijk en zei herinneringen opgehaald van eerdere vakantie's. In de ochtend weer in de camper voor de volgende etappe van 650 km envandaag de laatste van 670 waarna we om 20.30 weer in het vertrouwdeHelmond terugkerenen mijn ouders en tantekes en oompjes weer terugzien.

Morgen nog wat fotokes erop en dan is het weer uitzien naar de volgende vakantie waarschijnlijk met een stel hagenesies in Mei 2010.

De Groeten!!